Spakic Tours

EVIA– 2018.

OPIS MESTA:
Edipsos, ili kako se još naziva Lutra Edipsos je najpoznatija, a ujedno i najstarija banja u Grčkoj, a karakteristična je po kombinaciji termalnih voda i more. U prilog tome da je među najstarijim banjama ide i to da se spominjala u delima čuvenog grčkog filozofa Aristotela. U rimsko doba je ugostila i rimske imperatore Hadrijana, Septimija Severa i Marka Aurelija. Iz tog doba su poznata rimska kupatila – Sila. Banju je razrušio vizantijski imperator Teodosije kao objekat okupljanja pagana. Danas grad broji desetak hiljada stanovnika, 198 hotela od čega su 18 sa spa programima. Edipsos je jedno od najpoznatijih banjskih lečilišta u Grčkoj, koje je poznato po svojim termalnim izvorima, koji se ulivaju direktno u more sa temperaturom od 34 do 70 stepeni. Sam Edipsos je lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudi smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana, i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i leti i zimi čini ga idelanim za posete tokom cele sezone. Vila Joanna se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 150m od plaže i šetališta i oko 600m od termalnih izvora. U prizemlju vile nalazi se veliki recepcijski hol sa garniturom za sedenje. Vila poseduje lift, parking, lepo uredjenu baštu sa prednje i dvorišne strane. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu . Studiji su prostrani, imaju spavaći deo sa 2 ili 3 ležaja, opremljen kuhinjski deo, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje. Svaki studio ima TV, i klima uredjaj, čije korišćenje je uključeno u cenu.GOOGLE MAP LOKACIJA (38.860598, 23.042376) Vila Eleni se nalazi na 60m od mora i isto toliko od uređenog šetališta. Vila raspolaže trokrevetnim studijima (bračni krevet + singl ležaj) Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve ringle), frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, Wi-Fi internet i klima uredjaj, čije korišćenje je uključeno u cenu.. Vila se nalazi u mirnom delu mesta na svega par minuta od centra mesta. GOOGLE MAP LOKACIJA(39.004294, 23.208052)

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – polazak iz Beograda u 13h, iz Niša u 16:15h. Vožnja uz usputne pauze po potrebi radi osveženja i odmora….
2. dan – …dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj (od 14h ili ranije) i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
11. dan – napuštanje smeštaja do 09h. Slobodno vreme do polaska . Polazak u popodnevnim časovima. Vožnja uz usputne pauze….
12. dan – …..dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim/ ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj na bazi 9 noći, tj. 10 dana
– autobuski prevoz
– usluge tehničkog / transfer vodiča – pratioca grupe u autobusu tokom puta,
– usluge predstavnika agencije na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– obavezno putno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)
– kao i ostale usluge ovim programom ne pomenute
– doplata za posebno mesto u autobusu 10€
– vožnju trajektom povratna karta 10€
– fakultativne izleta tokom boravka