Spakic Tours

LETO 2018 – CRNA GORA Rafailovići – vila Dragan

RAFAILOVIĆI su malo ribarsko mesto smešteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u god  ini.Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovićiimaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao iTivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.VILA “DRAGAN” – nalazi se na 150m od mora. Smeštena među starim kamenim kućama na svega par koraka od plaže.Pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan odmor. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.Svaka soba poseduje frižider, kupatilo, terasu, tv sa kablovskim programom, besplatan internet, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela) u hotelu “Obala” 3* po ceni od 10 eur dnevno za odrasle i 9 eur dnevno za decu do 12 god.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko sekretarijat za saobraćaj i gradska uprava ne donesu u međuvremenuodluku o promeni mesta polaska autobusa za vanlinijski prevoz).Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera: iz Novog Sada – parking hotela “Sajam” u 17:00 – doplata 20 eur, iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 17:00 – doplata 20 eur, iz Pančeva – parking ispred vatrogasnog doma u 18:00 – doplata 15 eur, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice u 17:00 – doplata 20 eur. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika.Povratak iz Rafailovića je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u večernjim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije/ inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

Povratna karta (RT): Odrasli – 35 eura ; Deca – 25 eura / Jedan pravac (OW): 30 eura
Cena autobuskom prevoza za odrasle – povratna autobuska karta iznosi 35 eur, a za decu do 12 godina povratna karta je 25 eur.
Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 25 eur, za sve putnike (za odrasle i za decu) .
Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta). Putovanje magistralnim putem Beograd – Rafailovići, sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika prema najavi. Noćna vožnja.
2. dan – Dolazak u Rafailoviće u prepodnevnim satima i smeštaj u sobe (najranije od 14:00). Slobodno vreme i boravak.
2-10.dan – Boravak na bazi 9 noćenja u izabranoj sobi, prema programu.
11.dan – Napuštanje soba najkasnije do 09:00 h. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju (a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).
12.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Smeštaj izabranoj sobi u Vili Dragan na bazi 9 noćenja u , organizaciju aranžmana

ARAMŽMAN NE OBUHVATA:

Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Rafailovići- Beograd, mesnu boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.5 eur po osobi po danu), putno-zdravstveno osiguranje, individualne troškove.
* Postoji mogućnost doplate za polupansion na licu mesta – ishrana u Hotelu Obala (prema uslovima I jelovniku Hotela)