Spakic Tours

Nesebar – Bugarska 2019

LEGENDA:
RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more, PS – porodična soba, BK – studio bez kuhinje, SK – studio sa kuhinjom; STUDIO je vrsta apartmana gde je kuhinja, trpezarijski sto, spavaći deo u jednoj sobi i ništa nije fizički odvojeno osim kupatila. Pored oznake STUDIO napisan je maksimalni kapacitet te vrste smeštaja.
Apartmani:
“2+2” – je vrsta apartmana koji ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;
“4+2“ – je vrsta apartmana koji ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;
U sobama su cene izražene po osobi, a u apartmanima za najam apartmana na bazi 10 noćenja, osim ako drugačije nije određeno cenovnikom.

BORAVIŠNA TAKSA nije uračunata u cenu i plaća se 7€ po osobi za 10 dana. Boravišna taksa plaća se i za decu i za odrasle jednokratno za ceo boravak.

OSIGURANJE:
Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu DELTA GENERALI zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično)

VAŽNA NAPOMENA:
– Jedno dete do 11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe plaća punu cenu na smeštaju u Bugarskoj.

PLAĆANjE:
– Devizni deo iz tabele plaća se po prodajnom kursu za efektivu UNICREDIT BANKE na dan uplate
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja
– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% deponovanim čekovima građanja na rate do 20.12.2019. godine
– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60 % administrativnom zabranom (odobrava se samo u slučaju kada je garant javno preduzeće) na rate do 20.12.2019. godine.
– Mogućnost plaćanja na rate putem kredita banaka
– OBAVEZNO JE PLAĆANjE ILI DEPONOVANjE ČEKOVA 5 DANA PRE POLASKA PUTNIKA