Spakic Tours

Trebinje- Dubrovnik 12.10-15.10.2018. 4 dana- 1 nocenje

Program putovanja :
1.Dan- Polazak autobusa u 23.30 h Iz Kragujevca,parking Roda centra.Tacno vreme I mesto najkasnije 2 dana pre putovanja. Voznja preko Ovcar banje I Zlatibora,prijema putnika na putu sa usputnim pauzama i regulisanje granicnih formalnosti .

 
2.Dan – Nastavak putovanja za Trebinje. Po dolasku u prepodnevnim časovima, upoznavanje sagradom uz laganu šetnju sa vodicem Arslanagića mosta iz XVI veka sagrađenom od kamena.
Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana, fotografisanje pored Anđelkine kapije i ispred spomenika Dučiću. Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u
Trebinju.Nocenje.

 
3.Dan Dorucak.Napus Mogucnost fakultativnog izleta u Dubrovnik jedinstven u svetu zbog impresivnih srednjevjekovnih tvrđava, crkava, samostana i palata i često ga nazivaju biserom Jadrana. Slobodno vreme za setnju I razgledanje .Povratak u Trebinje u popodnenim satima.Polazak za Kragujevac.Voznja sa usputnim pauzama I obavaljanje granicnih formalnosti.

 
4.Dan Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim satima.

Cena aranzmana : 45 e

CENA ARANŽMANA UKLJUCUJE:

• autobuski prevoz prema programu putovanja,/turisticka klasa vozila
• smeštaj u hotelu “Leotar” sa 3* , 1 noćenja sa doručkom (-kontinentalno) u 1/2 i 1/2+1
sobama (svaka soba ima tuš/WC)
• razgledanja po programu putovanja
• usluge turističkog vodiča – pratioca
• troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUCUJE :

• troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
• fakultativne izlet Dubrovnik (u organizaciji ino partnera) cena 10 e /minimum 30 prijavljenih
putnika za realizaciju izleta.
• Fakultativni izelt Manastir Tvrdos I Hercegovacka Gracanica cena 5 e / miniumu 25
prijavljenih putnika
• individualne troskove