Spakic Tours

TURISTIČKO NASELJE VILE PARK 1*

AKCIJA: U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE DETE DO 6 GODINA BESPLATAN SMEŠTAJ U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

Budva – kraljica Mediterana. Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je Budva grad teatar, tursitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope.
PROGRAM PUTOVANJA:
SOPSTVENI PREVOZ
1.dan Putovanje sopstvenim prevozom do Budve. Dolazak u Turističko naselje vile »Park«1*. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.
2.dan – Pretposlednji dan Boravak u sobama na bazi najma. Slobodno vreme. Noćenja.
Poslednji dan Napuštanje soba do 10h. Povratak iz Budve sopstvenim prevozom.

OPIS TURISTIČKOG NASELJA VILE “PARK”1*
Turističko naselje Vile Park 1* čini kompleks od 15 vila, koje se nalaze na oko 500m od Slovenske plaže, u delu Budve koji se zove Podkošljun. Ceo kompleks je pun zelenila, idealan je za porodicni odmor i kapaciteta je 400 ležaja, rasporedjenih u dvokrevetnim sobama, dvokrevetnim i trokrevetim studiima i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Sadržaj studia – soba sa mini kuhinjom, kupatilom sa tusem i terasom. Četvorokrevetni i trokrevetni apartman ima sobu sa mini kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo sa tusem i terasu. Sve vile su imaju klimu, WiFI i kablovsku TV. Usluga je na bazi najma.