Candia Park Hotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotelski kompleks smešten je na istočnoj obali Krita u prirodnom zalivu Mirabelo. Nalazi se na samoj obali mora, između gradova Agios Nikolaos od koga je udeljen 3,5 km i Elunde koja se na 5 km udaljenosti od hotela. Do glavnog grada Herakliona i aerodroma ima 65km.

Plaža:
Lociran je direktno na peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.

Sadržaj hotela:
Recepcija (24 sati), menjačnica, prostorija za odlaganje prtljaga, parking, wi-fi, bar pored bazena “plori”, ”Eros” glavni bar, ”Agapi” restoran, “To Fili” taverna, mini market, dečiji klub (od 4-12 godina), sportovi na vodi, ronjenje, dva otvorena bazena, jedan dečiji bazen, peškiri za bazen besplatno (uz depozit), kafeterija, snack bar, usluga čuvanja dece, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu), 2 teniska terena, košarka, odbojka, animacioni program za decu.

Sobe:
Hotel se sastoji od više manjih zgrada u kojima se nalaze 222 sobe, koje mogu biti udaljene od plaže i do 400 metara. Jednosobni family apartman je kvadrature 40 m2 i sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom. U kuhinjskom delu se nalaze pomoćni ležajevi predviđeni za spavanje treće ili četvrte osobe. Superior family apartman je kvadrature 60m2, sastoji se spavaće sobe sa dva ležaja ili jednim bračnim i kuhinjom sa dnevnim boravkom velike kvadrature gde se nalaze od dva do četiri ležaja koji mogu biti u vidu sofe-pomoćni, a za potrebe treće, četvrte, pete i šeste osobe. Svi apartmani imaju: klima uređaj, wi-fi internet, direktna telefonska linija, sef, SAT-TV, fen za sušenje kose, kuhinju, frižider, aparat za kafu, balkon ili terasu.

Usluga:
Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.candiapark.com/
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas