Petunya Beach Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Ortakent oko 11km od centra Bodruma i oko 48km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1990. godine, a poslednji put je renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 17.000m2, organizovan je u 9 blokova i ima ukupno 251 sobu. Gostima su na raspolaganju dva bazena, glavni restoran, snack restoran, Pool bar, Lobby bar i Terrace Cafe.

Za decu tu su dečiji bazen i mini club.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, sef, televizor, satelitske kanale, mini bar (prazan), telefon, ketler i set za kafu i čaj, split klimu, parket na podu, kupatilo i balkon.

Standardne sobe su površine 19m2 i imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Large sobe su površine 30m2 i imaju francuski krevet i krevete na sprat.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i snack restoran, Pool bar, Lobby bar, Terrace Cafe. U koncept su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00-23:00.

Plaća se: premium i uvozna pića, ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, market, fotograf, menjački poslovi, rent-a-car, Wi-Fi internet.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima, a od ostalih animacija tu su: bilijar, pikado, tenis, stoni tenis, mini košraka, mini fudbal.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru SPA centra gosti hotela mogu uz doplatu da koriste tursko kupatilo, saunu, masaže i ostale tretmane.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas